Bikini

Vorige week had Victor een speelafspraakje. Dat is noemenswaardig, want hier gebeurt dat niet zo vaak als in Nederland. Er is op de school gratis naschoolse opvang en omdat iedereen zijn kind op een andere tijd ophaalt, kom ik de andere ouders nauwelijks tegen. Dat is dus heel anders dan in Nederland, waar de moeders (en een enkele vader) altijd netjes op een rij stonden met hun fiets aan de hand totdat de kinderen naar buiten kwamen in de setjes waarin ze wilden spelen. Het is hier zeker niet de gewoonte om een kind spontaan als extra bagage over je bagagedrager te slingeren. Speelafspraakjes moeten gepland worden, want de ouder gaat ook mee.

Gelukkig had Victor een vriendje op het oog waarvan ik weet dat hij toffe ouders heeft. En, zo bleek later, een zwembad in de tuin.

bikini1Wij togen dus vorige week zaterdag met een handdoek over de schouder naar het vriendje twee straten verderop. Ik was er niet helemaal zeker van of ik ook ter water werd verwacht, dus ik had voor de zekerheid een bikini in mijn tas gedaan.

Het water bleek de enige plek waar ik me kon ophouden, aangezien de hele achtertuin bestaat uit zwembad. Ik begaf me dus naar de badkamer, waar ik ontdekte dat ik deze bikini nog niet eerder aan had gehad sinds de geboorte van Coen. Dat bleek uit het feit dat mijn borsten 2 maten groter zijn dan toen ik deze bikini kocht. Mijn achterwerk daarentegen, is ogenschijnlijk ergens in een verhuisdoos achtergebleven. ‘Goed nieuws!’, zou je zeggen, maar op dat moment zat ik toch met een lastig dilemma: mijn handen gebruiken om het broekje op zijn plaats te houden of om een nipple gate te voorkomen.

Ik ken de ouders niet goed genoeg om er samen om te kunnen lachen, maar te goed om er schijt aan te hebben. Ik besloot me te concentreren op het broekje, aangezien topless altijd nog beter is dan bottomless. Peuter scheen dat te beamen, die gebruikte mijn topje als houvast, wat bepaald niet hielp om mijn tepels binnenboord te houden.

bikini2Al met al was het toch een geslaagde middag: ik heb kunnen voorkomen dat ik mijn broekje een paar meter verderop zag drijven, de kinderen hadden een geweldige tijd en we kregen bij vertrek de uitdrukkelijke uitnodiging om vaker te komen zwemmen. Blijkbaar hadden zij zich ook goed vermaakt die middag.

 

 

Advertisements

4 thoughts on “Bikini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s